“Dosteli” Kampanyamız Devam Ediyor

Geçtiğimiz yıl gerçekleşen 6 Şubat depremlerinden sonra depremzede öğrencilerimize destek olmak amacıyla başlatılan “Dosteli” kampanyası ile onların eğitim hayatlarına katkıda bulunmaya devam ediyoruz.

Altınbaş Üniversitesi Öğrenci Dekanlığı “Asrın Felaketi” olarak adlandırılan 6 Şubat depremlerinden sonra depremden etkilenen öğrencilerimize destek olmak için “Dosteli” kampanyasını başlattı.

Akademik ve idari personelimizin yaptığı yardımlarla birçok öğrencimizin üniversite eğitimi hayatına katkı sağladık.

Bugün hala desteğe ihtiyacı olan öğrencilerimizin sayısı 15’ten fazla. Sizlerin de desteği ile öğrencilerimizin ihtiyaçlarını karşılamalarına yardımcı olabilir, eğitim hayatlarına katkı sağlayabiliriz.

Siz değerli Altınbaşlıları burs fonuna destek olmaya davet ediyoruz.

Tek seferlik bağış yapmak için:

Banka Adı

Denizbank

Şube Adı

Esentepe Ticari Merkez Şube – 4060

Hesap Adı

ALTINBAŞ ÜNİVERSİTESİ

Hesap No TL

IBAN

TR76 0013 4000 0096 8131 9000 01

Düzenli bağış yapmak için QR kodu okutabilirsiniz: