Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğrencilerimize “En İyi Ön Hazırlık Ödülü”

Uygulamalı Bilimler Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları öğrencilerimiz Karaman’da gerçekleşen Köklü Tatlar Yeni Ufuklar Yemek Yarışması’na katıldı.

Geçtiğimiz günlerde Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Gelenekten Geleceğe Karaman Mutfağı teması altında bir yemek yarışmasına ev sahipliği yaptı.

Karaman Mutfağının tanınırlığını arttırmak amacıyla Karaman yöresel yemeklerinin özüne sadık kalınarak modernize edilmesini ve böylelikle otel ve restoran menülerine sunulabilir hale getirmeyi amaçlayan Köklü Tatlar Yeni Ufuklar Yemek Yarışması’nda Gastronomi ve Mutfak Sanatları öğrencilerimiz de yer aldı.

Yarışmaya katılan tek vakıf üniversitesi olarak öğrencilerimiz 9 farklı üniversiteden öğrenciler ile yarıştı.

Yarışma sonucunda öğrencilerimiz “En İyi Ön Hazırlık Ödülü”ne layık görüldü.

Yarışmaya katılan öğrencilerimiz Furkan Şahin, Ayşe Rabia Halka, Esmanur Ayık ve değerli akademisyenimiz Öğretim Görevlisi Havva Topal'a teşekkür ediyoruz.