Paydaşımız “Bağcılar Bilim Şenliği” Projesi’ne TÜBİTAK’tan Destek

Altınbaş Üniversitesinin paydaşı olduğu Bağcılar İlçe Millî Eğitim Müdürlüğünün yürütücülüğünü üstlendiği “Bağcılar Bilim Şenliği” projesi, TÜBİTAK 4007 Bilim Şenlikleri Destekleme Programı desteğine hak kazandı.

Altınbaş Üniversitesi olarak paydaşı olduğumuz Bağcılar İlçe Millî Eğitim Müdürlüğünün yürütücülüğündeki “Bağcılar Bilim Şenliği” projesi, TÜBİTAK 4007 Bilim Şenlikleri Destekleme Programı desteğine hak kazandı.

Türkiye çapında 207 başvuru arasından desteklenmeye hak kazanan 57 proje arasında yer alan projede, Altınbaş Üniversitesi bilim ve teknolojinin daha erişilebilir olması ve gençlere teşvik edilmesinde ayrıcalıklı bir sorumluluk alacak.

TÜBİTAK 4007 Bilim Şenlikleri Destekleme Programı bilim kültürünün ve iletişiminin toplumun daha geniş kesimlerine yaygınlaştırılmasını, katılımcılara bilimsel bilginin ulaştırılmasını ve bilim- teknoloji arasındaki etkileşimin etkinlikler yoluyla kavratılmasını amaçlıyor.