Gastronomi Kulübü’nden Anlamlı Ziyaret

Altınbaş Üniversitesi Gastronomi Kulübü, Kayaşehir Özel Eğitim ve Uygulama Okulu’nu ziyaret etti.

Altınbaş Üniversitesi öğrencilerinden oluşan Gastronomi Kulübü, sosyal sorumluluk projelerinde öncülüğünü sürdürüyor. Bu bağlamda Gastronomi Kulübü üyeleri, zihinsel engelli bireylerin, toplumla barışık, sosyal olarak uyumlu ve kendi ayakları üzerinde durabilen bireyler olabilmesi adına yapılan çalışmalara kendi performanslarıyla yeni bir bakış açısı oluşturmayı hedefliyor. Hedef doğrultusunda, Kulüp üyeleri, Kayaşehir Özel Eğitim ve Uygulama Okulu'nda etkinlik düzenledi.

Özel eğitim ihtiyacı olan öğrencilerin eğitim aldığı okulda öğrencilerle birlikte mutfağa giren Kulüp üyeleri ürün yapım sürecini onlarla birlikte deneyimledi. Etkinlikte birbirinden lezzetli cupcakeler yapıldı, hep birlikte keyifle yenildi.​​​​