6. İstanbul Üniversite Tanıtım Günleri Fuarı

Altınbaş Üniversitesi 6. İstanbul Üniversite Tanıtım Günleri Fuarı’nda yerini aldı. Üniversite adaylarını Üniversite yönetimleriyle buluşturan Fuar’da Altınbaş Üniversitesi, EVA Team ve Inspire Future Bursu ile öne çıktı.

Altınbaş Üniversitesi, 9 – 10 Ocak tarihlerinde 6. İstanbul Üniversite Tanıtım Günleri Fuarı'nda aday öğrencilerle bir araya geliyor. Fuarda kurulan stantta, Altınbaş Üniversitesi'nin gurur kaynaklarından EVA Team, kariyer planlama konusunda öğrencilere yardımcı olacak rehber öğretmenler ve tanıtım ekibi var.

Fuarda stantta öğrencilerle bir araya gelen Altınbaş Üniversitesi Öğrenci Dekanı Dr. Duygu Kotan Türkden, Fuarın amacının yaklaşık 16 bin öğrenciyi 60 üniversite ile buluşturmak olduğunu söyledi; “Öğrenciler bu fuarda birçok farklı mesleği aynı anda deneyimleyebiliyorlar ve hangileri onlara uygunsa ona yönelebiliyorlar." diye konuştu.

Altınbaş Üniversitesi Öğrenci Dekanı Dr. Duygu Kotan, “Altınbaş Üniversitesi için fuarın bir başka önemi de buradan burs başvurusu alıyoruz. Bizimle ilerlemek isteyen öğrencilere burs imkanı sağlıyoruz." dedi.

Altınbaş Üniversitesi'nin Inspire Future Bursu hakkında bilgi veren Öğrenci Dekanı Dr. Kotan, bursun farklı yönlerini anlattı:

“Altınbaş Üniversitesi olarak üniversite adaylarına 'Sizin sadece akademik başarınız önemli değil, siz gelin yeteneklerinizi anlatın. Biz o yetenekleriniz ile ilgili size burs imkanı sağlayalım' diyoruz. Başarı kavramının tanımı Üniversitemiz için farklı. Sadece akademik başarıdan bahsetmiyoruz.

Kotan, hedefler ve eğitime bakışın önemine değinerek, “Hayaller ve geleceğe dair hedeflerinle burs alabilmek önemli bir fırsat. Üniversitemiz mutlaka profesyonel bir yetenek aramıyor ama gayretlere değer veriyor. Bir çabanız var, örneğin müzik ile ilgilisiniz, bize gelin ve hayallerinizi, hedeflerinizi anlatın. Biz de size bu doğrultuda burs imkanı sağlayalım." değerlendirmelerini yaptı.