Altınbaş Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Fakültesi Takı Tasarımı Bölümü Uluslararası Akreditasyona Sahip Oldu

Altınbaş Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Fakültesi Takı Tasarımı Bölümü, uluslararası akreditasyon firması ACQUIN aracılığı ile önemli bir başarıya imza attı. Sıkı bir ekip çalışması ve yoğun emek sonucunda, bölüm uluslararası akreditasyon almaya hak kazandı. Bu prestijli akreditasyon, bölümün eğitim kalitesinin ve müfredatının uluslararası standartlara uygunluğunu belgelemekte ve dünya çapında tanınırlığını artırmaktadır.

ACQUIN tarafından verilen bu akreditasyon, mezun öğrencilerin diplomalarının uluslararası düzeyde geçerlilik kazanmasını sağlamaktadır. Bu sayede, Altınbaş Üniversitesi Takı Tasarımı Bölümü mezunları, global iş piyasasında daha geniş kariyer fırsatlarına sahip olacak. Ayrıca, öğrenciler farklı ülkelerde staj ve iş olanaklarına daha kolay erişim imkânı bulacak, uluslararası projelerde yer alabilecekler.