Altınbaş Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Fakültesi Takı Tasarımı Bölümü Mevaris’i Ziyaret Etti

Altınbaş Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Fakültesi Takı Tasarımı Bölümü'nün öğrencileri ve akademisyenleri, bölümün kurucusu Fatoş Altınbaş'ın daveti üzerine Mevaris markasını ziyaret etti. Ziyaret sırasında, markanın en yeni ve yenilikçi koleksiyonunu deneyimleme fırsatı bulan katılımcılar, sektörün güncel trendleri ve ileri teknolojileri hakkında da bilgi edindiler.

Mevaris'in yeni koleksiyonunun tanıtımı sırasında, yapay zekâ ile oluşturulan "Iris" isimli manken büyük ilgi gördü. "Iris", ileri teknoloji ve estetiği bir araya getirerek, takıların zarafetini ve detaylarını mükemmel bir şekilde sergiledi. Öğrenciler, bu benzersiz sunum sayesinde yapay zekâ teknolojilerinin moda ve tasarım dünyasında nasıl kullanılabileceğine dair değerli bilgiler edindiler. Ayrıca, Fatoş Altınbaş'ın vizyonunu ve markanın inovatif yaklaşımını yakından gözlemleme şansı buldular.

Bu ziyaret, Altınbaş Üniversitesi Takı Tasarımı Bölümü öğrencileri için büyük bir ilham kaynağı olarak görülmüştür. Öğrenciler, Mevaris'in yaratıcı süreçlerini ve modern teknolojileri nasıl entegre ettiğini öğrenerek, kendi tasarımlarında kullanabilecekleri yeni teknikler keşfettiler. Fatoş Altınbaş, öğrencilere hitaben yaptığı konuşmada, geleceğin takı tasarımcılarına yönelik tavsiyelerde bulunarak, onları inovasyon ve yaratıcılığın sınırlarını zorlamaya teşvik etti. Bu anlamlı ziyaret, öğrencilerin profesyonel gelişimlerine katkıda bulunurken, Mevaris ile Altınbaş Üniversitesi arasındaki iş birliğinin de güçlenmesini sağladı.