Altınbaş Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi’nde Yer Alan Takı Tasarımı Bölümü Uygulamalı Bilimler Fakültesine Taşındı

Altınbaş Üniversitesi, eğitimde sürekli yenilik ve gelişim anlayışı kapsamında Takı Tasarımı Bölümü'nün Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi'nden Uygulamalı Bilimler Fakültesi'ne geçiş yapmıştır. Bu stratejik değişim, bölümün uygulamalı eğitim süreçlerini güçlendirmek ve sektörel ihtiyaçlara daha etkin yanıt verebilmek amacıyla gerçekleşmiştir.

Takı Tasarımı Bölümü'nün yeni fakültesine geçişi, öğrencilere daha geniş ve kapsamlı bir uygulamalı eğitim imkânı sunması hedefiyle gerçekleşirken Uygulamalı Bilimler Fakültesi bünyesinde sunulacak dersler, öğrencilere teorik bilgilerin yanı sıra pratik yetkinlikler kazandırmayı hedeflenmektedir. Bu geçişle birlikte, sektör profesyonelleriyle daha yakın iş birlikleri kurulacak ve öğrencilerin kariyerlerine donanımlı bir şekilde başlamaları sağlanacaktır.