Avrupa Birliği COST Aksiyon Toplantısı 5-6 Nisan 2024

AB Horizon 2020 Çerçeve Programı kapsamında yürütülen ve 40 Avrupa ülkesinin katıldığı ENABLE COST aksiyonunun son yönetim kurulu toplantısı 5-6 Nisan 2024 tarihlerinde Kalamış, İstanbul’da gerçekleşti.

AB Horizon 2020 Çerçeve Programı kapsamında yürütülen ve 40 Avrupa ülkesinin katıldığı, hastaların ilaç tedavisine uyumunu iyileştirmek için dijital sağlık teknolojilerinin kullanımını artırmayı amaçlayan bir proje olan ENABLE COST aksiyonunun son yönetim kurulu toplantısı 5-6 Nisan 2024 tarihlerinde Kalamış, İstanbul’da gerçekleşti. Altınbaş Üniversitesi'nin 100.yıl etkinlikleri kapsamında destek sağladığı toplantıya, 2020 yılından bu yana Türkiye temsilcisi olarak görev yapan Eczacılık Fakültesi Farmakoloji Anabilim Dalı Başkanı Gaye Hafez ev sahipliği yaptı. Organizasyonda Eczacılık Fakültesinden Dr. Öğr. Gör. Yasemin Yücel Yücel ve Arş. Gör. Dr. Gizem Yeğen, Eczacılık Fakültesi öğrencileri İrem Dilara Duman, Merve Turan, Ahmet Hamdi Saraç, Doğa Bulut, İlayda Hayal Ekşi, Çağrı Budak, Begüm Özbek de yer aldı.