Azerbaycan Devlet Gümrük Komitesi Akademisi’nden Üniversitemize Anlamlı Ziyaret

Azerbaycan Devlet Gümrük Komitesi Akademisi (Azərbaycan Respublikası Dövlət Gömrük Komitəsinin Akademiyası) rektörü Tümgeneral Dr. Gulu Novruzov ve beraberindeki heyet üniversitemize anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi.

Geçtiğimiz günlerde üniversitemizi Azerbaycan Devlet Gümrük Komitesi Akademisi (Azərbaycan Respublikası Dövlət Gömrük Komitəsinin Akademiyası) rektörü Tümgeneral Dr. Gulu Novruzov ve beraberindeki heyet ziyaret etti.

Azerbeycan’dan gelen ziyaretçilerimize rektörümüz Prof. Dr. Çağrı Erhan, rektör yardımcımız Prof. Dr. Argun Karacabey, Araştırma Dekanımız Doç. Dr. Hakan Kaygusuz, Genel Sekreterimiz Şenay Gümüş ve idari yöneticilerimiz eşlik etti. Değerlendirmede iki kurum arasında öğrenci ve öğretim üyesi hareketliliği anlaşmaları, ortak araştırma proje başvuruları, öğrenci yarışmaları ve diğer konulardaki iş birlikleri ele alındı. Özellikle siber güvenlik alanında öğrenci ve akademisyen iş birliklerinin önemi vurgulandı.

Sayın Novruzov ve ekibine teşekkür ederiz.