AU101 Oryantasyon Haftası Tamamlandı. Resmen Üniversiteli Oldular!

AU101 Altınbaş Üniversitesi Oryantasyon Haftası geçtiğimiz hafta yeni öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleşti.

Altınbaş Üniversitesi Öğrenci Dekanlığı tarafından düzenlenen AU101 PROGRAMI, yeni öğrencilerin üniversite hayatına uyum sağlamalarını kolaylaştırmak ve Altınbaş Kültürü ile öğrencileri tanıştırmak amacıyla her akademik yılın başında gerçekleşiyor.

Bu sene 23 – 30 Eylül tarihleri arasında gerçekleşen Oryantasyon Haftası’nda, AU101 ve çeşitli atölye çalışmaları ile öğrencilere, üniversitenin akademik ve idari işleyişi hakkında kapsamlı bilgi verildi. Kütüphaneden nasıl kitap alınacağından, ders seçimlerinin nasıl yapılacağına kadar pek çok konuya değinildi.

Öğrenci İşleri, Kütüphane ve Dokümantasyon, Öğrenci Ombudsmanlığı, Bilimsel Araştırma ve Projeler, Erasmus Koordinatörlüğü, Staj ve CO-OP gibi birimlerin de yer aldığı etkinlik sonunda yeni öğrencilerimiz, Altınbaş Ailesi’nin bir parçası olmanın ilk adımını attı.

Tüm öğrencilerimize yeni akademik yılda başarılar diliyoruz.