Eczacılık Fakültemiz İki Ödülle Döndü

“Farmafikir 7 İnovasyon ve Fikir Yarışması" ödülleri sahiplerini buldu. Altınbaş Üniversitesi Eczacılık Fakültesi yarışmadan iki ödülle döndü.

Pharmetic Girişimci Eczacılar Derneğinin 2016 yılında Türkiye ve KKTC Eczacılık Fakültelerinde öğrenim gören eczacılık öğrencileri arasında başlattığı FarmaFikir Yarışmasının yedincisinin ödül töreni, Ege Üniversitesi Fen Fakültesi Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi.

Müzik dinletisi ile başlayan FarmaFikir Ödül Töreni programı, Ege Üniversitesi Türk Halk Dansları Topluluğu Zeybek Ekibi tarafından yapılan muhteşem gösteri ile başladı. Konuşmaların ardından ödül törenine geçildi.

Yapılan değerlendirme toplantısında finale kalan projeler ödül töreninde sunumlarını gerçekleştirdiler. Sunumlar sonunda;

• Erciyes Üniversitesi Eczacılık Fakültesi öğrencileri Mustafa Kaan Kalaycı ve Beyza Nur Özdamar "FonRx" isimli projesiyle birinciliği,
  • Süleyman Demirel Üniversitesi Eczacılık Fakültesi öğrencileri Can Tunca, Dilber Korhan, Haşan Değirmenci ve Irmak İris "PHARM TIME" isimli projeleriyle ikinciliği,
  • Altınbaş Üniversitesi Eczacılık Fakültesi öğrencileri Bengisu Ünlü, Emre Karaağaç ve Serdar Karaca "DoseHub" projeleriyle üçüncülüğü,
  • Altınbaş Üniversitesi ve Karadeniz Teknik Üniversitesi Eczacılık Fakültesi öğrencileri Çağrı Budak ve Şeyma Nur Akbulut "PharmAccess" isimli projeleriyle jüri özel ödülünü aldı.