Altınbaş Eczacılık Kulübünden Dermocapsule Kongresi

Altınbaş Üniversitesi Eczacılık Kulübü öncülüğünde gerçekleşen Dermocapsule Kongresi, sektörün önde gelen uzmanlarıyla öğrencileri bir araya getirdi.

Altınbaş Üniversitesi Eczacılık Kulübünün düzenlediği Dermocapsule Kongresi Ataköy Uluslararası Gençlik Merkezi’nde gerçekleşti.

Kongrede, sektörün önde gelen uzmanlarının konuşmalarıyla katılımcılar dermokozmetik alanında daha çok bilgiye sahip oldu.

Ayrıca, yenilikçi ürünlerin sergilendiği fuar alanında katılımcılar doğrudan ürünleri deneme fırsatı buldu.

Kongre ile ilgili bilgi veren Eczacılık Kulübü Başkanı Hurinaz Kaya, “Heyecan verici sunumlar, atölyeler, interaktif oturumlar ve bilgi paylaşımıyla dolu bu etkinlik, sektördeki en son yenilikleri ve trendleri keşfetmemize olanak sağladı. Katılımcılarımızın etkinliğimizi olumlu bir şekilde değerlendirmesi, emeğimizin ve organizasyonumuzun başarısının yansıması açısından bizler için çok kıymetliydi.” diye konuştu.

Altınbaş Üniversitesi Öğrenci Dekanı Dr. Duygu Kotan Türkden ise belirli bir alanda uzmanlaşmak isteyen öğrenciler için sektör temsilcilerinin katıldığı bu tip etkinlerin önemine değindi. Dr. Türkden, “Bu kongremizde de dermokozmetik alanın önemli marka ve kurumlarını ağırladık. Öğrencilerimiz, en son trendleri, sektörün dinamiklerini ve sektörde neler konuşulduğunu sektörün en deneyimli isimlerinden birebir öğrendiler.  Çok ciddi bir networkün içine girerek firma temsilcileriyle tanıştılar. Aynı zamanda birçok atölye ve birçok deneyim alanıyla da çok keyifli vakit geçirebildiler.” dedi.

Destekleriyle Dermocapsule Kongresi’nde Altınbaş Üniversitesi Eczacılık Kulübü’nü yalnız bırakmayan sponsorlara teşekkür ederiz.

• Loreal Dermotolojik Güzellik
  • Pharmatopia