Tutkunu Mesleğe Dönüştür

C-Talks söyleşine katılan Mutfak Sanatları Akademisi’nin kurucusu Mehmet Aksel, deneyimlerini üniversite öğrencileriyle paylaştı. Aksel, “En önemli konu, insanın hayatta ait olduğunu hissettiği alanda mutlu olmak için çalışmaktır.” dedi.

Altınbaş Üniversitesi Öğrenci Dekanlığı’nın düzenlediği C-Talks söyleşi serisinin ikincisi Mutfak Sanatları Akademisi’nin (MSA) kurucusu Mehmet Aksel’in katılımıyla gerçekleşti.

Üniversitenin Gayrettepe Yerleşkesi 100. Yıl Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen söyleşiye çok sayıda öğrenci ve akademisyen katıldı.

İş hayatındaki tecrübelerini üniversite öğrencileriyle paylaşan Mehmet Aksel konuşmasında, en önemli konunun insanın hayatta ait olduğunu hissettiği alanda mutlu olmak için çalışması olduğuna dikkat çekti.

Katılımcıların sorularını yanıtlayan Mehmet Aksel, hayatın getirdiği zorluklar karşısında pes etmeyerek, üretmeye, çalışmaya devam edilmesi gerektiğini dile getirdi.

Aksel, “Yaşlandığınız zaman, yaşadığınızı hissettirecek işler yapın. Ne yapın edin kendi kararlarınızı uygulayın. Yanlış yapmaktan çekinmeyin. Hayatın her alanında hata yapılabilir. Önemli olan bunlardan çıkarımlar yaparak, korkmadan çalışmaya devam etmek.” tavsiyelerinde bulundu.