Kampanyalar Yenilendi

Altınbaş Üniversitesi öğrenci ya da personel kartını göstererek hangi markalarda indirime sahip olduğunu biliyor musun?

Altınbaş Üniversitesi Öğrenci Dekanlığı yaptığı marka iş birlikleriyle hem öğrencilerine hem de personellerine indirim sağlıyor.

Altınbaş Üniversitesi öğrenci ya da personel kimlik kartını göstererek yiyecek ve içecekte indirim kazanabilirsin.

Gloria Jeans’in Bakırköy ve Mahmutbey Yerleşkelerindeki şubelerinde içeceklerde %15, Colombia Coffe Bakırköy Şubesi’nde %15, Dans Point Okulu’da %25, Burger Plus Gayrettepe şubesinde %10, Bluff Coffe & Bakery’de %20, Fahham Food – Drink Restourant’ta %20, Atawich’in İstanbul’daki tüm şubelerinde %15 ve PınarOnline’da Yeni50 kodu ile uygulamadan ilk siparişinizde 50 TL indirime sahip olabilirsin.