Altınbaş Üniversitesi EMIDWORLD Kongresine Ev Sahipliği Yapıyor

EMIDWORLD 2. Uluslararası Ekonomi Maliye İşletme & Sosyal Bilimler Kongresi 7 – 8 Kasım tarihlerinde Altınbaş Üniversitesi’nde gerçekleşecek.

İktisadi ve İdari Bilimler ile Sosyal bilimler ana alanlarını kapsayan uluslararası akademik bir kongre olan EMIDWORLD 2. Uluslararası Ekonomi Maliye İşletme & Sosyal Bilimler Kongresi, dünyanın her yerinden akademisyenler, araştırmacılar, iş dünyası ve kamu yöneticilerinin araştırma sonuçlarını sunmaları ve alanlardaki yenilikleri, fırsatları ve beklentileri değerlendirmeleri için bir platform sağlıyor.

Bu kongre aynı zamanda katılımcıların yeni fikir, uzmanlık ve deneyim alışverişinde bulunmaları, iş veya araştırma ilişkileri kurmaları ve gelecekteki iş birliği için ortaklar bulmaları için mükemmel fırsatlar sunmayı hedefliyor.

Programın detayları 3 Kasım tarihinde belli olacak kongreye İktisadi ve İdari Bilimler ile Sosyal Bilimlerin tümüne ilişkin hazırlanan çalışmalarınızla katılabilirsiniz.

Web Sayfası: www.emidworld.com