Altınbaşlı Öğrenciler, IJS İstanbul Jewelry Show’da Tasarımlarını Sergiledi

Dünyanın en büyük beş mücevher fuarından biri olan ve Türkiye'nin ilk ve tek ihtisas uluslararası mücevher fuarı olan IJS İstanbul Jewelry Show’da Altınbaş Üniversitesi Takı Tasarımı Bölümü öğrencilerinin sergilenen eserleri büyük beğeni topladı.

Etkinlikte, 2023-2024 mezuniyet projelerimizin sergilenmesiyle birlikte, öğrencilerimiz yaratıcı ve yenilikçi tasarımlarını uluslararası mücevher tedarikçileriyle buluşturma fırsatı yakaladı. Bu değerli etkinlik, öğrencilerimizin yalnızca yeteneklerini sergilemekle kalmayıp aynı zamanda sektörde kendilerine sağlam bir yer edinmeleri ve kariyerlerini şekillendirmeleri açısından önemli bir platform sundu. Öğrencilerimiz, sektördeki lider isimlerin ve uzmanların beğenisini kazanarak, uluslararası düzeyde iş birlikleri ve stratejik ortaklıklar kurma konusunda büyük adımlar attılar. Bu süreç, onların profesyonel dünyaya geçişini hızlandıran, yenilikçi düşüncelerini global düzeyde tanıtmalarına olanak sağlayan bir deneyim oldu.

Gelenek haline gelen başarımızı bu yıl da sürdüren Altınbaş Üniversitesi öğrencileri, Designer Club’da öne çıkmayı başardı. Tasarım ve yaratıcılık alanında yüksek standartlara sahip olan bu platformda, yüzlerce başvuru arasından seçilen üç değerli öğrencimiz—mezunlarımız Ece Benay Erişen ve Aleyna Nur Özdemir ile aktif öğrencimiz Zeina Hejazi—büyük bir başarı göstererek katılmaya hak kazandı. Bu seçkin ortamda, sergiledikleri yenilikçi tasarımlar ve yaratıcı vizyonları ile dikkat çekmeyi başardılar. Fuar süresince yoğun ilgi gören öğrencilerimiz, tasarımlarının sektördeki öncü isimler tarafından takdir edilmesiyle büyük gurur yaşadı ve ulusal ve uluslararası alanda adlarından sıkça söz ettirdiler. Bu başarı, Altınbaş Üniversitesi'nin mücevher tasarımı ve sanatı alanındaki eğitim kalitesinin ve öğrencilerimizin yetkinliğinin bir göstergesi olarak ön plana çıktı.