Global Independent Film Forum Paneli

Altınbaş Üniversitesi, İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü Dr. Öğretim üyesi Janet Barış, Hong Kong’da düzenlenen Global Independent Film Forum panelinde Türk Sineması’nı anlattı.

Altınbaş Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü Dr. Öğretim üyesi Janet Barış, 19-23 Haziran tarihleri arasında Eye Catcher Images/Renaissance Foundation tarafından Hong Kong’da düzenlenen Global Independent Film Forum paneline katılarak, Türk Sineması’na dair bir sunum gerçekleştirdi.

Genç ve bağımsız yönetmenleri desteklemek amacıyla bu yıl ikincisi gerçekleştirilen etkinliğin ‘Asian New Director Award’ bölümünde de jüri olarak yer alan Dr. Öğretim üyesi Janet Barış Hong Kong’da Üniversitemizi temsil etmiştir.