Mezuniyet Töreni

2023 - 2024 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni hakkında detaylı bilgi.

Değerli Altınbaş Üniversitesi Öğrencileri,

Üniversite sıralarındaki ilk gününüzden bugüne dek hayalini kurduğunuz Mezuniyet Töreni’ne çok az kaldı!

2023-2024 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni tüm öğrencilerimiz için (lisansüstü, lisans ve ön lisans) 27 Temmuz 2024 Cumartesi günü saat 16:00’da YAHYA KEMAL BEYATLI GÖSTERİ MERKEZİ’nde gerçekleştirilecektir. Tören eş zamanlı olarak Altınbaş Üniversitesi Youtube Kanalı’nda kesintisiz olarak canlı yayınlanacaktır.

Mezuniyet Töreni’nde siz değerli mezunlarımızı ve ailelerini aramızda görmekten sevinç duyarız.

2023-2024 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni’ne yönelik detaylar aşağıda yer almaktadır.

Mezuniyet Töreni Programı

• Saygı Duruşu
  • İstiklal Marşı
  • Açılış Konuşmaları
  • Mezuniyet Belgelerinin Takdimi
  • Kep Atma

Öğrencilerimizin Dikkat Etmesi Gerekenler

• 2023-2024 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni’ne 2023-2024 güz dönemi mezunları ve 2023-2024 bahar dönemi mezun adayları katılım gösterebilecektir.
  • Törene katılacak öğrencilerin en geç saat 14:30’da Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi’nde hazır bulunmaları gerekmektedir.
  • Tören esnasında siz değerli mezunlarımızın ve ailelerimizin mağduriyet yaşamaması adına, yanınızda en fazla 3 kişi katılım sağlayabilmektedir.

Mezuniyet Töreni Katılım Formu

Mezuniyet Törenine katılacak öğrencilerimizin  https://au.edu.tr/2024_mezuniyet_katilim_anketi

adresinden katılım formunu doldurması gerekmektedir.

Cübbe Dağıtımı

Mezuniyet Törenine katılacak öğrencilerimizin aşağıda belirtilen dağıtım noktalarından cübbelerini almaları gerekmektedir.

1. Mahmutbey Yerleşkesi (D Blok Zemin Kat) – Altınbaş Mall (Hafta içi her gün)
  2. Online – 12 Temmuz 2024 tarihine kadar https://mall.altinbas.edu.tr/lacivert-c%C3%BCbbe-/-navy-blue-robe web sitesinden sipariş oluşturabilirsiniz.

Ulaşım

Adres: Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi, Halkalı Merkez Mahallesi, Aytaç Mevkii, Fatih Caddesi Küçükçekmece / İstanbul

Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi’ne;

• HT1 K.S. Süleyman Hastanesi-Üçyüzlü Metro, 79G Kayaşehir-Zeytinburnu Metro ve 89YB K.S.S. Hastanesi/Atakent-Bakırköy otobüs hatları ile Aşura Meydanı durağında inerek ulaşabilirsiniz.
  • A-49 Kayabaşı Yolu-Yenibosna Metro, A-215 İstoç 8 Ada-Sefaköy Son Durak minibüs hatları ile gösteri merkezi önünde inerek ulaşabilirsiniz.

Not: Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi’nde otopark bulunmamaktadır.