Altınbaş Üniversitesi Kenya Fuarı’na Katıldı

Altınbaş Üniversitesi, Türkiye Maarif Vakfının Kenya’da düzenlediği Türk Üniversiteleri Fuarı'na katıldı. Üniversite Rektörü Prof. Dr. Çağrı Erhan’ın da hazır bulunduğu fuarda Kenyalı öğrenciler Türkiye’ye büyük ilgi gösterildi.

Türkiye Maarif Vakfının Kenya’da düzenlediği fuara Türkiye’den 19 üniversite katılım gösterdi.

Fuardaki etkinlikleri değerlendiren Altınbaş Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Çağrı Erhan, yurtdışı fuar katılımlarının Üniversitenin uluslararası vizyonunu genişlettiğini ve küresel öğrenci ağını güçlendirmede önemli bir rol oynadığına dikkat çekti. Prof. Dr. Erhan, “Bu katılımlar, Türk eğitimini küresel arenada temsil etme misyonunda bir kilometre taşı niteliği taşıyor. dedi.

Fuarda Altınbaş Üniversitesini Üniversite Rektörü Prof. Dr. Çağrı Erhan ve Uluslararası Öğrenci Kabul Direktörü Emre Ciner temsil etti.

Altınbaş Üniversitesinin eğitim kalitesinin, uluslararası iş birliklerinin ve öğrenci olanaklarının tanıtıldığı fuarda, Kenyalı öğrencilerle bire bir temas kuruldu. Kenyalı öğrenciler, Üniversitenin farklı bölümlerindeki eğitim programlarından akademik olanaklara, burs imkanlarından uluslararası öğrenci desteklerine kadar birçok konuda bilgilendirildi.