Yabancı Diller Yüksekokuluna Yeni Akreditasyon

Altınbaş Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulunun kalite ve standartları tescillendi. Yabancı Diller Yüksekokulu Temel İngilizce Bölümü beş yıl süreyle DEDAK akreditasyonu aldı.

Güçlü akademik kadrosu ile girişimci, yenilikçi ve rekabetçi bir vizyonla öğrencilerine iyi bir eğitim sunmak için kararlı adımlar atan Altınbaş Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu kalitesini akreditasyonla tescillendirdi.

Yükseköğretim Kalite Kurulunun verdiği "Kalite Değerlendirme Tescil Belgesi" sahibi DEDAK’a (Dil Eğitimi Değerlendirme ve Akreditasyon Kurulu) yapılan akreditasyon başvurusu sonrası değerlendirilen Altınbaş Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu Temel İngilizce Bölümü Mayıs 2024- Mayıs 2029 tarihleri arasında beş yıl süreyle akredite edilerek, DEDAK Akreditasyon Sertifikası almaya hak kazandı.