Cumhuriyetimizin 100. Yılı Öğretim Elemanları Sergisi

Türkiye’nin dört bir yanından akademisyen sanatçının eseri Altınbaş Üniversitesi çatısı altında sanatseverlerle buluşuyor. Sergi Mahmutbey ve Gayrettepe yerleşkelerimizde 16 Kasım’a kadar gezilebilecek.

Bu yıl en değerli varlığımız Cumhuriyetimizin 100. yılını kutluyoruz. Biz de Altınbaş Üniversitesi olarak 100. yıla özel 100 etkinlik ile bu yılı unutulmaz kılmaya çalışıyoruz.

Bu etkinliklerden birisi de Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültemiz önderliğinde gerçekleşen GSTF Cumhuriyetimizin 100. Yılı Öğretim Elemanları Sergisi oldu.

Güzel Sanatlar ve Tasarım eğitimi veren üniversitelerden öğretim elemanlarının katılımıyla büyüyen sergimizin açılışı Mahmutbey Yerleşkemizde gerçekleşti.

Açılış törenine, Rektörümüz Prof. Dr. Sayın Çağrı Erhan, Mütevelli Heyet Başkanımız Sayın Ali Altınbaş, İmam Altınbaş ve Üniversitemiz Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi’nin Dekanı Prof. Dr. Sayın Nurcan Perdahçı ile seçkin davetliler katıldı.

Açılış konuşmasında Nurcan Perdahçı, uluslararası bağlamda takı tasarım bölümünde Türkiye’de ilk defa aldığımız akreditasyonun altını çizdi.

Başkanımız Sayın Ali Altınbaş plaket takdim etti.

Devlet Senfoni Orkestrası’nın mini konseriyle keyifli anlar yaşanan törende, sergi için Projeler Dekanımız Sayın Hakan Kaygusuz, “Bizim teknoloji yerleşkemize ses ve renk kattınız” yorumunda bulundu.

Resim, illüstrasyon, özgün baskı, moda aksesuar, fiber art, yeni medya, fotoğraf, geleneksel Türk sanatları, grafik tasarım, görsel iletişim tasarım, radyo, TV ve sinema, heykel ve seramik alanlarında geniş bir yelpazeye sahip sergiyi 16 Kasım’a kadar Mahmutbey ve Gayrettepe yerleşkelerimizde gezebilirsiniz.​