17 Mart Haftası Etkinlikleri

Konserden sergiye, spordan seminere 17 Mart haftasına ait etkinlikler burada.

“Dünya tek bir ülke olsa başkenti İstanbul olurdu” demiş Napolyon. Eşsiz coğrafi konumu, belki de başka hiçbir şehirde olmayan tarihi ve İstanbul’u İstanbul yapan şeyleri göz önüne getirince haklı olduğunu düşünebiliriz.    

 

Panorama 1453 Ney & Def Dinletisi - 20 Mart 

Saat: 21:00 - 22:00

Mekan: Panorama 1453 Tarih Müzesi

Açıklama: Geleneksel Türk müziğinin enstrümanları olan ney ve def ile gerçekleştirilecek bu dinleti, ziyaretçilere huzurlu bir müzik deneyimi sunuyor. Etkinlik ücretsizdir. 

 

Kaligrafi Atölyesi - 22 Mart 

Saat: 14:00 - 16:00

Mekan: Miniatürk

Açıklama: Geleneksel yazı sanatını öğrenmek isteyenler için düzenlenen bu atölye çalışması, katılımcılara kaligrafi tekniklerini uygulamalı olarak deneyimleme fırsatı sunuyor. Etkinlik ücretsizdir. 

 

Mürekkep ve İzler: Hat Sanatı Sergisi - 6 Mart - 6 Nisan 

Mekan: Panorama 1453 Tarih Müzesi

Açıklama: Hat sanatının inceliklerini keşfetmek isteyenler için düzenlenen bu sergi, mürekkebin iz bıraktığı eserleri gözler önüne seriyor.