2024-2025 İngilizce Hazırlık Programı 1.Modül Sınıf Listeleri

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (KVKK) kapsamında herkese açık ortamlarda kişilerin kişisel bilgilerinin açık halde duyurulmaması gerektiği için sınıf bilgilerinize öğrenci numaranızın son 4 hanesini dikkate alarak ekli listeden erişebilirsiniz.

2024-2025 İngilizce Hazırlık Programı 1.modül sınıf listeleri ve ders programı ekte yer almaktadır. Dersler, 30.09.2024 tarihinde başlayacaktır.

Dersler Salı, Perşembe ve Cuma günleri yüz yüze; Pazartesi ve Çarşamba günleri online yapılacaktır. Yüz yüze dersler sabah 09:00’da Mahmutbey kampüsünde belirtilen dersliklerde yapılacaktır. Online dersler ise belirtilen günlerde 09.00’da başlayacaktır.

Online dersler için öğrencilerimiz otomatik olarak UZEM ve MS Teams sınıflarına kaydedileceklerdir. UZEM platformuna kayıt için Altinbas_uzem_ogrenci_sistem_kilavuzu_2023 linkini kontrol edebilirsiniz.

Online dersler ilk hafta Microsoft Teams sınıflarında işlenecektir. Sonraki haftalarda, online dersler UZEM ya da MS Teams üzerinden işlenecektir; danışmanları öğrencileri ilk hafta içerisinde bilgilendirecektir.