Zeki Demirkubuz Sineması Söyleşisi

Altınbaş Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema bölümü öğretim üyesi Dr. Janet Barış Mayıs ayında Beyoğlu Sineması’nda gerçekleşen Zeki Demirkubuz sineması söyleşisine katıldı.

Altınbaş Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema bölümü öğretim üyesi Dr. Janet Barış Mayıs ayında Beyoğlu Sineması’nda gerçekleşen Zeki Demirkubuz sineması söyleşisinde yer aldı.

Her ay farklı bir yönetmeni tema alan etkinliklerde Mayıs ayının yönetmeni Zeki Demirkubuz oldu ve Beyoğlu Sineması’nda Mayıs ayı boyunca filmleri gösterildi. 25 Mayıs Cumartesi günü gösterilen Hayat filmi öncesi öğretim üyemiz Janet Barış ile sinema yazarı Engin Ertan Zeki Demirkubuz sineması üzerine bir söyleşi gerçekleştirdiler.