Cumhuriyetin 100. Yılı Anısına Resim Sergisi

Altınbaş Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Fakültesi tarafından düzenlenen ve küratörlüğünü Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nurcan Perdahçı'nın üstlendiği Cumhuriyetin 100. Yılı Anısına Resim Sergisi ziyarete açıldı.

Altınbaş Üniversitesi’nin Cumhuriyetin 100. Yılına 100 Etkinlik Projesi kapsamında Uygulamalı Bilimler Fakültesi tarafından düzenlenen ve küratörlüğü Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nurcan Perdahçı tarafından yapılan Cumhuriyetin 100. Yılı Anısına Resim Sergisi’nin açılışı gerçekleşti.

Ekrem Yılmaz’ın eserlerinin yer aldığı sergi 19 – 21 Şubat tarihleri arasında Gayrettepe Yerleşkesinde sanatseverleri bekliyor.

Sergi açılışında sorularımızı cevaplayan Ekrem Yılmaz, resimde empresyonizm akımını çok sevdiğini belirtti. Ekrem Yılmaz, “Renklerin dünyasını çok seviyorum. Sulu boya tekniği ile yaptığım resimlerde gölge ve ışık oyunlarına yer veriyorum.” dedi.

Emekli asker olan Yılmaz, “Gözüme hoş gelen, beni mutlu eden şeyleri yorumlamayı seviyorum. Lise ve üniversitede okurken de resimle ilgiliydim ama profesyonel olarak 2 senedir yoğunlaştım.” dedi.