Değerli Öğrencilerimiz,

KULT101 Kültür ve Toplum dersi UZEM tarafından koordine edilen ve sizden izlemeniz istenen videolardan oluşmaktadır. Videoları teknik sorun yüzünden izleyemeyen olduğu takdirde uzem@altinbas.edu.tr adresinden yardım alabilir.

İzleyip izlemediğiniz kayıt altına alınmaktadır. Dönem sonunda danışmanınız tarafından kontrol edilecektir. Dersten geçme/kalma bu kayıtlar doğrultusunda hesaplanmakta ve minimum izlenmesi gereken video sayısı UZEM tarafından belirlenmektedir.

Tüm videoları izlemeniz tavsiye edilir.

Ayrıntılı bilgi için http://uzem.altinbas.edu.tr/ adresinden “öğrenci” sekmesinde bulunan kılavuzları inceleyiniz.

“Fakültelere burssuz ve kısmi burslu yerleşen öğrencilerden İngilizce Hazırlık okumak isteyenlerin İngilizce Hazırlık Programına bursları oranına ücret ödeyerek, % 50 ve üzerinde burslu olarak yerleşen öğrencilerin ise yıllık burssuz öğrenim ücretinin % 50’sini ödeyerek kayıt edilmelerine karar verilmiştir. Meslek Yüksekokulu öğrencilerinden İngilizce Hazırlık okumak isteyenlerin İngilizce Hazırlık Programına yıllık burssuz öğrenim ücretini ödeyerek kayıt edilmelerine karar verilmiştir."

• Staj evrakları saat 14:00'ten itibaren teslim alınmaktadır.
  • Staj evrakları staj tarihinden 2 hafta önce kimlik fotokopisi ile İnsan Kaynakları Daire Başkanlığına teslim edilmelidir.
  • Her ayın son haftası bordro haftası ve veri giriş haftası olduğundan dolayı Staj evrakı alınamamaktadır.