Duyurular

Summer Institute is a month-long academic (for-credit) program held in July. Students come with F1 student visa. We do not require a TOEFL score to be admitted to this program. Official English language evaluations by students’ home institution will be accepted. Alternatively, we can do the evaluations via Skype or WeChat to determine students’ English proficiency levels for placement.

I-Speed is a shorter-length, non-credit program in the latter half of July. Students come with B1 or B2 business visa.

• Dates: July 18 – August 1, 2019

o    Additional topics may be offered based on interest and number of students.

We will be very pleased to host a faculty/staff chaperone (excluding airfare) for incoming groups of 10+ student participants. We will cover housing, flexible meal plan, local transportation, and excursions for the chaperone. Alternatively, we can give a $200 discount to each student for incoming groups of 10+ student participants.

Professional development programs for faculty:

1. Summer Faculty Mentoring Program flyer (fixed program cost: includes housing, flexible meal plan and activities)
  2. Faculty Pedagogical Summer Program flyer (fixed program cost: includes housing, flexible meal plan and activities)
  3. Faculty Mentoring Program (FMP) flyer (program cost depends on length of the program)
  4. Faculty Mentoring Program - Lab (FMP) (program cost depends on length of the program)

Website: https://international.gsu.edu/faculty-mentoring-program/

2019-iSPEED-Calendar

FMP - Fall 2018-compressed

FMP Lab - Fall 2018-compressed

FPD Summer Program - GSU - 2019

GSU Summer Institute - 2019

iSPEED - GSU - 2019

Summer FMP - Fall 2018

GSU Summer Institute - 2019

Man 216 Applied Statistics” dersi ek sınavı 31.01.2019 tarihinde Saat 10.00’da Gayrettepe Sosyal Bilimler Yerleşkesi F-204 no’lu sınıfta yapılacaktır.”

• Staj evrakları saat 14:00’ten itibaren teslim alınmaktadır.
  • Staj evrakları staj tarihinden 2 hafta önce kimlik fotokopisi ile İnsan Kaynakları Daire Başkanlığı’na teslim edilmelidir.
  • Her ayın son haftası bordro haftası ve veri giriş haftası olduğundan dolayı Staj evrakı alınamamaktadır.

“Man 216.1 Applied Statistics dersi ek sınavı 21.06.2018 tarihinde Saat 10.00’da Gayrettepe Yerleşkesi 306 no’lu sınıfta yapılacaktır.”

DERS KODU DERSİN ADI
MAN 331 Entrepreneurship
MAN 382 Managerial Economics
MAN 400 Advanced Topics in Business Management
MAN 420 Advanced Topics in Accounting and Finance
MAN 453 Strategic Brand Management
ILM 349 Operations Research
ILM 413 Warehouse and Distribution Center Management
ILM 306 Reverse Logistics
ILM 416 Transportation Data Analysis and Modeling
ITR321 ÜNSPED Custom Regulation and Operations
ITR432 Cross-Cultural Issues in Business
ITR433 Management of Multinational Corporations
ITR435 Advanced Topics in Global Marketing and Management

Altınbaş Üniversitesi size Georgia State University’de okuma imkânı sunuyor!

“Altınbaş Üniversitesi İşletme Fakültesi” ve “Georgia State University J. Mack Robinson College of Business” işbirliği ile oluşan bir programla Altınbaş Üniversitesi lisans öğrencileri yurt dışında okuma fırsatı yakalayacak.

Master Programı (MASTER OF INTERNATIONAL BUSINESS (3,5+1)

Bu programı tamamlayacak öğrenciler “Master of International Business (MIB)” olma hakkı kazanır.

Öğrencilerin lisans programlarındaki tüm derslerini tamamlamış olmaları gerekmektedir ve programa tüm bölümlerden mezun olanlar başvurabilmektedir.

Program 2017 Bahar dönemi itibariyle başlamaktadır ve bahar, sonbahar ve yaz olmak üzere bir yıl süreyle devam etmektedir.

Bu program kapsamında 3 yıl Altınbaş Üniversitesi’nde öğrenimine devam eden öğrenciler, 4. yılda master programı derslerine Georgia State Üniversitesi’nde başlayacaklardır. GSU’de alınacak olan bu dersler, Altınbaş Üniversitesi lisans diploması verilebilmesi için 4. yıl lisans dersleri yerine sayılacaktır. 5. Yıl derslerini tamamlayan öğrenciler GSU yüksek lisans diploması alacaklardır.

Doktora Programı  (3+2+3)

Doktora programı, bileşik doktora şeklinde “2 + 3 yıl” olarak tasarlanmıştır. Öğrenciler 4. yılda başarılı olurlarsa hem Altınbaş Üniversitesi lisans programından mezun olacaklar hem de doktoraya kabul imkanı almış olacaklardır. Doktoraya kabul alan öğrenciler öğrenim ücreti ödemeyecekler ve asistanlık yaparak ücret alma hakkına sahip olacaklardır.

Yaz Okulu

Yaz okulu süresi 1 aydır. Burada alınacak dersler İngilizce dersleri yerine sayılabilir. Yalnızca hukuk değil, işletme vb. alanlarda da mesleki  / akademik İngilizce dersleri verilebilir.

Öğrenciler diğer programlara katılmaksızın sadece bu programa da gidebilirler.

30 Haziran-1 Ağustos 2017 tarihleri arasında gerçekleşecek 4 haftalık bir yaz okulu!

Hayatın hiç durmadığı Atlanta’da, dolu dolu keşfedip öğreneceğiniz, eğlenerek yeni deneyimler edineceğiniz bir yaza ne dersiniz?

Neden Georgia State?

Öğrenciler bu program sayesinde;

•        6 kredilik bir ders alacaklar,
  •        Kampüste konaklama ve yerel ulaşım hizmetlerinden yararlanacaklar,
  •        Sağlık sigortası haklarını kullanacaklar,
  •        Eşsiz kültürel deneyimler yaşayacaklardır.

Eğitim:

•        Alanında değerli hocalar ve fark yaratan dersleri
  •        Hem sınıf içi hem de sınıf dışı öğrenme imkanı
  •        Müzeleri, tarihi yerleri keşfetme fırsatı
  •        Georgia State öğrencileri ile beraber çalışma fırsatı

Önerilen seçmeli dersler:

•        International Business
  •        Museum Studies
  •        Science of Learning
  •        Public Speaking
  •        Communication in Healthcare Systems
  •        Undergraduate Biology Research