Altınbaş Üniversitesinden Maratonculara Destek

19. Türkiye İş Bankası İstanbul Yarı Maratonu’nda Altınbaş Üniversitesi gönüllüleri maratonculara destek verdi.

İstanbul Maratonu olumsuz hava koşullarına rağmen çok sayıda sporseverin katılımıyla 28 Nisan 2024’te gerçekleşti.

Fatih’te başlayan koşuda yarışçılar, sahil yolu Kennedy Caddesi boyunca Kumkapı, Cankurtaran, Çatladıkapı, Sarayburnu, Sirkeci ışıklar, Eminönü’nden Karaköy istikametine saparak Galata Köprüsünü geçtiler. Köprüden U dönüşü yaptıktan sonra tekrar Fatih’e kadar koşan yarışmacılar, burada maratonu tamamladı.

Yağmurlu hava koşullarında parkuru bitiren koşucular kadar, aynı koşullarda onlara motivasyon sağlayan Parkur Cheerzone gönüllüleri arasında yer alan Altınbaş Üniversitesi gönüllüleri, tıpkı koşan sporcuların yarışı son dakikaya kadar bırakmadıkları gibi, görevlerini yapmayı bırakmadı. Parkuru ilk tamamlayan elit atletlerden, son tamamlayan 85 yaş üstü koşuculara kadar her bir koşucuya enerji ve motivasyon sağladılar.

Altınbaş Üniversitesi gönüllülerine teşekkürlerimizi sunuyoruz.